BUZLAR KRALİÇESİ PayLaşımcı Üye
| Konu: Biyografi Ceren Moray Ptsi Eyl. 21, 2009 11:04 pm | |
| Ceren Moray
Doğum Yeri : İstanbul
Doğum Tarihi : 05 Haziran 1985
Eğitimi :: Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü
Oynadığı Diziler :: Serseri Aşıklar , Dayı , Nefes Nefese , Doktorlar ( Konuk Oyuncu ) , Kavak YeLLeri ( Dewam )
Ceren moray yani kavak yellerinin su karakterinde oynayan oyuncusu: ATV' nin gençlik dizisi ''nefes nefese'' pek çok genç oyuncunun yeteneklerini sergilemeleri için olanak sağladı...İşte bu gençlerden biride; ezgi rolündeki ceren moray. Daha önce oyunculuk deneyimin oldumu? Haliç üniversitesi konservatuarı tiyatro bölümü öğrencisiyim.Onun dışında daha önce 2 yıl Pera'da oyunculuk eğitimi almıştım.Aynı zamanda Devlet Tiyatrosunda ''kuva-i milliye'' ve ''çayhane'' isimli 2 oyunda oynuyorum.Daha öncede ''dayı'' ve ''serseri aşıklar'' isimli dizilerde oynamıştım.ilk bölümde söylediğin şarkılar çok beğenildi.''dönence''yi ve ''resimdeki gözyaşları'' şarkılarını senmi söyledin? Albüm teklifleri bile aldım,ben söyledim sanmışlar ama saba isimli bir arkadaşımız söyledi.Dizide bu kadar öne çıkmamda o şarkıların rolü çok büyük...
En son MİSS.CEREN tarafından Salı Eyl. 22, 2009 10:43 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
=Kelly= Co Admin
| Konu: Geri: Biyografi Ceren Moray Salı Eyl. 22, 2009 10:24 am | |
| payşalım için teşekkürler:D | |
|
Joker~ Admin
| Konu: Geri: Biyografi Ceren Moray Salı Eyl. 22, 2009 10:40 am | |
| Konu için sağol ama seni çok uyardın biyografi ceren moray derken (B) Harfi Büyük Yazılacak. | |
|
| Konu: Geri: Biyografi Ceren Moray Salı Eyl. 22, 2009 10:43 am | |
| önemsiz oldumu canım
(özentileri sevmiyorum) | |
|
Joker~ Admin
| Konu: Geri: Biyografi Ceren Moray Salı Eyl. 22, 2009 12:33 pm | |
| Özentilikle bunun ne anlamı var lafına dikkat et! Bu bir yanlıştı böyle konu açılmıyor! Baş harfi büyük olmalı bir daha böyle birşeyle karşılazmayız umarım! Özenti lafındanda hiç hoşlanmıyorum. | |
|
| Konu: Geri: Biyografi Ceren Moray Salı Eyl. 22, 2009 12:38 pm | |
| ok canım bakın biraz uzadı başlığı falanda değiştirdim zaten | |
|